Billy holder styr på fakturaer

Billy er et bogføringsprogram der kontrollerer dine regnskaber og gør hele processen som en glidebane for dig. Der er et væld af skabeloner på Billy, som er nemme at bruge og særdeles populære.

En anden fordel med Billy er, at de samarbejder med andre bogføringsprogrammer. Det vil sige, at hvis man har nogle ting på et andet bogføringsprogram, kan det nemt overføres til Billy.

Med Billy er regnskab sjovt

Flere brugere af Billy roser det for at være nemt og ligetil at bruge. Det gør, at de mener, at det er sjovt at bruge Billys bogføringsprogrammer, hvilket de ellers ikke mente, før de blev introduceret for Billy.

Billy gør det let at holde styr på økonomien, og det fungerer væsentligt bedre, end hvis man har en hel papirbunke stablet op med regninger og forbrug. På Billy sparer man en masse tid, og det hele er enormt overskueligt.

Ét minus ved Billy

Der er ét lille minus ved Billy. Og det er, at man ikke kan komme i kontakt med dem og få kundesupport lige så ofte, som man f.eks. kan med Dinero. Det er dog stadig muligt at få fat i Billys kundesupport hele ugen fra 9 til 17 i hverdagene og 11 til 15 i weekenderne. Modsat Dinero kan man ringe til Billys kundesupport, ifølge https://mqrevision.dk/.

Trods det spinkle minus ved Billy, ændrer det ikke på, hvad selve programmet er for en størrelse: et super program til dig, der er selvstændig, og som gerne vil hav et godt bogføringsprogram.