Regnskabsmæssige fordele

Real-time regnskab siges at forekomme, når dataene er tilgængelige, som det er produceret, uden at skulle vente til slutningen af dagen, endsige ved udgangen af året at kende omsætningen. Dette er gjort muligt af en række faktorer, hvoraf den vigtigste er regnskabsmæssige ansøgninger. Hvis Cloud Storage bruges af applikationen, vil realtidsoplysninger blive udsendt hvor som helst og ikke kun på kontoret.

Real-time regnskab har en række fordele. Dette sparer tid og hjælper ledelsen med at træffe rettidige beslutninger. Muligheder kan indtastes ved ankomsten, hvis bøgerne holdes i realtid. Organisationen og omlægning af virksomheden kan gøres efter behov, uden at skulle vente ivrigt for resultaterne ved udgangen af regnskabsåret (eller når kvartalsrapporterne er offentliggjort).

Sammenligningen med den tilsvarende periode kan nemt foretages. Dette er med til at træffe en beslutning om de ændringer, der kan foretages for at maksimere rentabiliteten. En hurtigere beregning af tal betyder færre mennesker involveret og mere tid til at få råd fra revisorer til at gøre forretninger. Reagerer på enhver anomali kan gøres hurtigere, end det ville have været muligt at gøre.

Den interne kontrol lettes også af real-time Accounting, da det giver mulighed for at kontrollere svig, ellers kan nogle svig forekomme i virksomheden og blive dækket senere af gerningsmanden til bedrageri. En revisor, for eksempel, kan stjæle et beløb og deponere forskellen ved at lukke bøgerne ved udgangen af året. Dette og nogle af disse typer vil ikke være muligt under real-time overvågning.

Et andet aspekt, der bidrager til intern kontrol er, hvordan det kontrollerer fejl, som kan ophobes over tid og være vanskeligt at kontrollere eller endda korrigere. Dette hjælper også med at reducere de omkostninger, der er forbundet med fejl. Margener kan tilføjes eller reduceres til salg, når behovet opstår, hvilket gør det muligt at få bedre tal. Desuden er det nemmere hurtigt at finde leverandør tilbud, hvilket reducerer omkostningerne forbundet med indkøb.

At lave bogføringen er også lettes ved blot et enkelt klik på oplysninger. Det betyder, at du kan kommunikere med interesserede parter, uanset om de er leverandører, debitorer, revisorer eller andre medlemmer af ledelsen. Kommunikation, til gengæld, hjælper med at afdække eventuelle relevante problem og at finde, at være til tiden hjælper virksomheden en masse.

Selv om en virksomhed kan drage fordel af en kvartalsvis eller månedlig deadline i forhold til den årlige lukning af bøger, er det at foretrække, at det kan få adgang til regnskabsmæssige applikationer, der gør real-time regnskab muligt. Derudover er dataene tilgængelige til at blive vist på dit dashboard i form af grafer eller tal, afhængigt af retningen.